ForsideNyhederKalenderOm RubanBestyrelsenForeningenSupportKursus
Ruban

Varde triumferer mod oprykningsfavoritterne

Vardes kvinder sejrer mod stærke midtjyder på hjemmebane

Efter den flotte start sidste weekend med udesejr over AaB og en stor sejr i pokalen midt i ugen, stod Vardes kvinder i 1. Division over for endnu en stor udfordring i dag på Vestjysk Bank Stadion, da holdet mødte oprykningsfavoritterne fra FC Midtjylland. Selvom midtjyderne virkede velorganiseret, kæmpede hjemmeholdet det bedste, de havde lært, og kom også foran efter 25 minutter. Efter lidt klumpspil foran mål havnede bolden hos Eline Lund, der sparkede den ind bag midtjydernes keeper til 1-0 føring, en stilling der holdt til pausen. Som ventet kom Varde ud for et kæmpe pres fra starten af 2. halvleg, hvilket også resulterede i en udligning i det 56. minut. Men en godt kæmpende Amalie Lund ville det anderledes, da hun 5 minutter senere alene brød igennem i højre side og bragte Varde på 2-1, som blev kampens resultat. Varde deler nu førstepladsen efter 2 spillerunder med FC Thy-Thisted, som holdet møder på Sparekassen Thy Arena næste lørdag kl. 15.00.