Menu

Menu

ForsideNyhederKalenderKontaktOm RubanProdukter
Billum
maj
23
tor
Foto:

Eksklusiv gård-til-bord-middag

Under åben himmel

Eksklusiv gård-til-bord-middag

torsdag den 23. maj kl. 17.30 - 22

Fødevareprodukter fra Varde Ådal og Kjelst er eftertragtede blandt nogle af landets bedste spisesteder. Under åben himmel - midt på engen ned til Ho Bugt - vil Preben Madsen fra Restaurant Herregårdskælderen og Naturkøkkenet fortolke områdets smagfulde råvarer ved en enestående langbordsmiddag. Den erfarne kok byder på fem serveringer med blandt andet vadehavsøsters, ådals Lam og -oksekød og lokale oste - alt sammen serveret med lækkert tilbehør, der så vidt muligt også har lokal oprindelse.

Tilmelding skal ske via madbillet.dk. Pris per person 695 kr.
Drikkevarer købes særskilt på aftenen.

tirsdag 14 maj 2019 - Nelli Arnth