Menu

Menu

ForsideNyhederKalenderKontaktOm RubanProdukter
De glade modtagere af GF Sydvests ”Tak for dit overskud”-pris. Fra venstre er det Maiken Støjer, Peter Fog, Stine Tryk, Frida Ludvigsen, Troels Krog, Martha Voss, Leo Christensen, Finn Støjer, Claus Zeeberg og Poul Rosendahl, der alle har deltaget i arbejdet med Kvie Sø Efterskole.
Ansager
De glade modtagere af GF Sydvests ”Tak for dit overskud”-pris. Fra venstre er det Maiken Støjer, Peter Fog, Stine Tryk, Frida Ludvigsen, Troels Krog, Martha Voss, Leo Christensen, Finn Støjer, Claus Zeeberg og Poul Rosendahl, der alle har deltaget i arbejdet med Kvie Sø Efterskole. Foto: Karsten Madsen

Efterskole for udviklingshæmmede hyldet for stor indsats

En gruppe lokale ildsjæle er blevet belønnet med 7.500 kroner for deres hårde arbejde og store overskud, som har gjort det muligt at starte Kvie Sø Efterskole i Ansager, der henvender sig til unge med særlige læringsforudsætninger

Det var med et stort smil på læberne, at en flok ihærdige ildsjæle mandag modtog et skulderklap af de helt store i Ansager. De var blevet nomineret til at modtage GF Sydvests ”Tak for dit overskud”-pris for deres hårde arbejde med at starte Kvie Sø Efterskole op i Ansager. En efterskole, der til august 2019 kan byde velkommen til 50 elever med særlige udfordringer – blandt andet læringsvanskeligheder, udviklingshæmning, Downs Syndrom og autisme.

GF Forsikrings ”Tak for dit overskud”-priser gives til mennesker eller foreninger, der har gjort en helt særlig indsats og vist overskud til deres medmennesker i lokalområdet. Og ifølge lederen af den lokale GF Forsikring, GF Sydvest, havde den arbejdsomme gruppe mere end fortjent anerkendelsen og de 7.500 kroner for deres arbejde på den kommende efterskole, der bliver indrettet i den tidligere døgninstitution på Tiphedevej i Ansager.

- Det er imponerende, hvor meget arbejde den her gruppe af ildsjæle har lagt i projektet. Med Kvie Sø Efterskole giver de en gruppe børn, som har brug for lidt ekstra hjælp i dagligdagen, muligheden for at få en oplevelse for livet, at få en masse nye venner og at føle sig lidt mere ligesom andre børn. Derfor fortjener de i høj grad denne pris, siger Kim Nielsen, der er forretningsfører hos GF Sydvest.

Karsten Madsen

 

lørdag 1 dec 2018 - Karsten Madsen