Menu

Menu

ForsideNyhederKalenderKontaktOm RubanProdukter
Ølgod
Foto:

Ølgod har fået nyt og smart gavekort

Gavekortet i Ølgod er blevet opdateret med tidssvarende grafik og nye smarte funktioner.

Princippet for Ølgod Gavekort er det samme. Det er et fælles bygavekort der kan bruges som betalingsmiddel i de fleste forretninger i Ølgod. Men gavekortet har fået tiilføjet smarte funktioner som tank-selv og QR-koder.

 

Tank-op hjemmefra

Det nye er, et gavekortet har fået en smart tank-selv funktion. En funktion hvor man købet et ”tomt” gavekort. Når gavekortet skal gives går man på nettet og påfylder det ønskede beløb. Her efter er den klar til at putte i den medfølgende gaveæske inden gaven skal gives.

 

- Da jeg første gang hørte om tank-selv funktionen syntes jeg det lød smart fortæller Kirstine Faber Lauritsen der er erhvervsudviklingschef i Ølgod Handel og Erhverv som står bag gavekortet. Hun fortsætter: På den måde kan folk jo fx købe et par stykker og have liggende i en skuffe derhjemme. Når folk så skal give en gave behøver de ikke stresse over at skulle nå at købe en gave til det rigtige beløb. Gavekortet kan jo også bruges som et supplement til en fysisk gave der har kostet mindre end det gavebeløb man havde planlagt at give for.