Menu

Menu

ForsideNyhederKalenderKontaktOm RubanProdukter
Ansager
Foto:

Minister på besøg i Ansager

Energiminister Lars Chr. Lilleholt gjorde holdt i Ansager på vej til stormøde i Varde om upopulære højspændingsmaster

Lars Christian Lilleholt fortæller, at han er på vej til stormøde i Varde om elmasterne og benyttede lejligheden til at besøge sin farbror, Jørgen Lilleholt, i Ansager.

Lars Christian Lilleholt føler stadig stor tilknytning til Ansager, hvor han legede meget som barn, når han var hjemme på familiebesøg. Efternavnet Lilleholt har han i øvrigt fra gården Lilleholt på Kvievej 18, hvor familien stammer fra.

Senere har han i nogle år fungeret som journalist på Vejle Amts Folkeblad, så han har også derigennem fulgt med i, hvad der sker i området.

- Nu har jeg i dag haft mulighed for at vejre den lokale stemning, inden jeg skal se 400 borgere i øjnene på mødet i Varde, smiler Lars Christian Lilleholt og ser på sin farbror.

Ministeren forklarer, at han er meget bevidst om, hvor vigtigt det er at lytte og tale sammen. Også derfor skal der være tid til at stoppe op og få en snak som i dag.

På slaget 16.00 kører ministerbilen, en Mercedes, for døren ved farbror Jørgen på Kølbanken. Ud over mødet i Varde er der på ministerens program for dagen et interview med TV Midt-Vest og et møde med alle borgmestrene fra Ringkøbing til Tønder, som er berørte af elmasterne.

Karsten Madsen

mandag 27 aug 2018 - Karsten Madsen