Menu

Menu

ForsideNyhederKalenderOm RubanBestyrelsenForeningenSupportKursus
Ruban
Foto:

Hønsene er efterspurgte også efter 13 år

Bunger Keramik holder påskeudstilling hvor de snart ikoniske høns selvfølgelig er med

For 13 år i træk og traditionen tro, holder Bunger Kearmik i Agerbæk påskeudstilling med de efterspurgte høns.

- Jeg glæder mig til at vise alle mine høns og de helt nye organiske krystal-tallerkener frem til mine kunder. Jeg er allerede i fuld gang med at lave om i butikken for at gøre plads til de nye varer, fortæller Nicole Bunger og fortsætter:

- Jeg har også arbejdet med et nyt projekt, krystaltallerkener i mange flotte farver samt serveringsfade specielt til pålæg eller sushi. De kommer på hylderne samtidig med påskeudstillingen.

- Udstillingen starter den 13 marts, men forventer dog allerede at være klar fra den 6. marts 2018. så der er rigelig tid til at kunne nå at få pyntet op til påsken. Selvom vejret ikke er særlig forårsagtig trænger vi til farver i hjemmet, så lad mig hjælpe med at sætte kulør på.

Karsten Madsen

Fakta

Hvert år arbejder jeg med nye farver og kombinationer. Traditionen tro er der påskeudstilling med høns i et stort udvalg af moderne farver samt dekorative æg i mange størrelser.

Påskeudstillingen er åben fra den 13. marts 2018

Udstillingen kan ses i normal åbningstid tirsdag, onsdag og torsdag 13:00-17:30 samt Palmesøndag, hvor der er ekstra åbent fra kl. 10:00 - 15:00

mandag 5 mar 2018 - Karsten Madsen