Menu

Menu

ForsideNyhederKalenderOm RubanBestyrelsenForeningenSupportKursus
Ruban
Foto:

HH Lan fik 200 gamere til Helle Hallen

Det første LAN-party i Helle Hallen blev en succes

Her i weekenden var der dyb koncentration ved computerskærmene i Helle Hallen. Omkring 200 gamere fra hele landet og lokalområdet var samlet til "HH Lan".

Det er det første lan-party i stor skala i Helle Hellehallen. Forberedelserne har stået på i over et år. Det er et samarbejde mellem Helle Hallen, Helle idrætssamvirke og lokal unge entusiaster, som har fået arrangementet op at stå.

HH Lan er i fuld gang

Et LAN-party af den størrelse kræver meget strøm og en seriøs stor og stabil internet forbindelse. Her havde Stofa leveret en 1000/1000 Mbit forbindelse, så alle kunne spille online samtidig.

Arrangementet startede fredag kl. 18.30 og så blev der spillet nonstop til søndag kl. 12.00. Der var dog mulighed for at sove, hvor Hal 3 var lavet om til sovesal.

Undervejs var der flere forskellige turneringer i computerspil og konkurrencer. Fra spillerne lyder det, at det har været hyggeligt og sjov at deltage. Alting har fungeret rigtig godt.

Arrangørerne forventer, at HH Lan skal være et tilbagevendende arrangement 2 gange om året. Med tiden arbejdes der på at få etablere et fast e-Sports center i Helle Hallen. Et E-sports center består af mindst 10 kraftige spil-computere med speciel gamer tastatur, mus og stol.

mandag 15 jan 2018 - Claus V. Jeppesen