Menu

Menu

ForsideNyhederKalenderKontaktOm RubanProdukter
Ruban
Foto:

HH LAN er et nyt LAN og eSport event i Helle Hallen

Der er gået et helt år med forberedelser til et helt ny LAN Party i Helle Hallen. Navnet er HH LAN og foregår over en hel weekend med start fredag den 12. januar 2018

Det er en flok lokale unge mennesker, der står sammen med Helle Idrætssamvirke og Helle Hallen om arrangementet. Det er bl.a folk fra Starup Lan-party, Nordenskov, Næsbjerg, Årre og Agerbæk.

HH LAN tilbyder en weekend med pc-spil og konkurrencer med fede præmier for mange tusinde kroner. Der er plads til 300 deltagere, og man kan deltage i konkurrencer som, CS GO, FIFA, Minecraft og League of Legends.

Alle spillere kan få logi og fuld forplejning under Lan-partyet. Der er separate sovesale.

ANDRE AKTIVITETER TIL EVENTET

Udover masser af gaming i hal 2, rummer HH Lan party også mulighed for en lang række andre aktiviteter, som er helt gratis.

Faxi Kondi kommer med et barområde/relaxzone, hvor man kan hygge sig med alkoholfrie drikke. Derudover stiller Faxe Kondi også op med et skydetelt, hvor en alm. fodbold bruges som skydevåben. Unisport kommer med hockeyudstyr til spil på en lille kunstgræs bane.

Helle Hallen åbner for svømmehallen for alle LAN-deltagere. Der vil være forskellige boldspil på tværs af Hal 1 samt andre småspil i et afgrænset område.

OPSYN

Der vil under arrangementet, være begrænset opsyn, dvs. at der altid er flere voksne til stede, men at det ikke er deres ansvar at passe børn. Dermed sagt skal alle deltagere være gamle nok til at man kan klare sig selv. Der er ikke nogen aldersgrænse for at deltage i arrangementet.

LÆS MERE OM ARRANGMENTET: https://www.hhlan.dk/welcome 

Claus V. Jeppesen