Menu

Menu

ForsideNyhederKalenderOm RubanBestyrelsenForeningenSupportKursus
Ruban
Foto:

Tre nye partier stiller op til valg i Varde Kommune

En bredere palet af partier og kandidatlister stiller op til kommunalvalget i Varde Kommune end i 2013. Også det samlede antal kandidater er højere.

Når borgerne i Varde Kommune går til stemmeurnerne tirsdag den 21. november for at sammensætte det kommende byråd, har de mulighed for at sætte kryds ud for kandidater fra 11 forskellige kandidatlister. Det er tre lister mere end ved kommunalvalget i 2013.

Til forskel fra sidste valg stiller Lokallisten 2017, Kristendemokraterne og Alternativet med én eller flere kandidater. De andre partier er Socialdemokraterne, Radikale Venstre, Det Konservative Folkeparti, Socialistisk Folkeparti, Liberal Alliance, Dansk Folkeparti, Venstre og Enhedslisten.

Med i alt 78 kandidater er det samlede antal af kandidater også højere end i 2013, hvor der var 69 opstillede.

Pressemeddelelse, Varde Kommune

 

Fakta

  • Se samtlige opstillede kandidater på Varde Kommunes hjemmeside: http://www.vardekommune.dk/kandidater-til-kommunalvalget-2017
  • Byrådet har 25 medlemmer.
  • Kommunalvalget er tirsdag den 21. november 2017. Valgstederne er åbne fra kl. 8 til 20. Det er nyt, at man kan stemme fra så tidligt om morgenen. Tidligere åbnede valgstederne først kl. 9.
  • Samtidig med kommunalvalget er der også valg til regionsrådet. I Varde Kommune stemmer man på kandidater til regionsrådet i Region Syddanmark.
  • I Varde Kommune kan man afgive sin stemme på 23 forskellige afstemningssteder på valgdagen.

Man kan brevstemme fra tirsdag den 10. oktober til fredag den 17. november i kommunens borgerservicecenter eller et andet brevstemmested.

tirsdag 10 okt 2017 - Karsten Madsen
Vist: 1186 gange