Ruban
To måls skytten Amalie Lund bringer Varde på 1-0 Foto: Sports.foto.Varde

Varde IF vinder over AaB 2-1

Amalie Lund sikrer vigtig sejr med to mål i intens kamp.

Varde IF Kvinder i 1. Division pyntede på hjemmebanestatistikken og sikrede sig 3 meget vigtige point, da holdet lørdag eftermiddag slog AaB med 2-1. Dette takket være to mål af Vardes U-19 landsholdsspiller Amalie Lund, der endnu engang var kampafgørende for Varde. Amalie bragte hjemmeholdet foran efter 36 minutters spil, en stilling der holdt til pausen.

AaB pressede fra starten af anden halvleg for at udligne, hvilket også lykkedes. I det efterfølgende pres havde gæsterne et langskud på den ene opstander, inden Amalie Lund blev sendt afsted i et kontraangreb. Hun afdriblede elegant AaB's keeper og sendte bolden i nettet til slutresultatet 2-1.

Varde ligger dermed på en 4. plads med 13 point efter 9 kampe og fik en optimal optakt til den vigtige pokalkamp onsdag, hvor holdet på udebane møder Vejgaard.