Ruban
Jacob Nielsens udligning dybt inde i overtiden Foto: Sports.foto.Varde

Sen udligning redder Varde i hjemmekamp

Varde sikrer ét point i overtiden på straffespark af Jacob Nielsen

Varde IF Herrer i Jyllandsserien måtte helt hen i det 94. minut, inden det lykkedes at sikre det ene point i hjemmekampen på Vestjysk Bank Stadion mod Fredericia FF. Målet blev scoret på straffespark af Jacob Nielsen, efter at Mads Falk Knudsen blev fældet af målmanden i sit gennembrud i feltet.

Begge hold gik til pausen uden scoringer, men efter kun 3 minutters spil i anden halvleg kom gæsterne foran med 1-0. Der skulle kun gå små 10 minutter, inden hjemmeholdets Oliver Gadegaard med et brag af et langskud bragte balance i regnskabet. Udligningen holdt desværre kun i 5 minutter, da gæsterne hurtigt bragte sig foran 1-2 i kampen. En stilling, der som nævnt holdt til overtiden, da Varde sikrede sig et meget vigtigt point. Varde, der er nedrykket fra Danmarksserien, ligger pt. på sidstepladsen med sølle 5 point efter 7 kampe, så der er ikke plads til alt for store udsving, hvis holdet skal forblive i rækken.

Næste gang holdet skal i aktion allerede tirsdag den 17 september mod Kolding B.