Arkiv foto Foto:

Bredballe vinder 4-0 i Varde

Storsejr til gæsterne på Vestjysk Bank Stadion: Bredballe triumferer over Varde

Bredballe vandt stort på Vestjysk Bank Stadion

Trods spillemæssig overvægt det meste af kampen løb hjemmeholdet ind i en resultatmæssig
snitter, da gæsterne fra Bredballe IF vandt kampen med 4-0 efter pausestillingen 1-0. Varde kom
tidligt i kampen bagud, men jagtede en udligning indtil der manglede et kvarter af kampen, da
gæsterne mere eller punkterede kampen med scoringen til 2-0 på holdets første reelle angreb i 2.
halvleg.

I forhold til tirsdagskampen mod Aabyhøj var der skiftet ud på enkelte pladser i startformationen.
På den centrale midtbane var Lasse Henneberg Kristensen og Sebastian Kargo med i stedet for Jeff
Pedersen og Oliver Gadgaard, mens Elias Rye Poulsen erstattede Simon Ravn i angrebet.
Sammenlignet med kampen mod Aabyhøj var der tale om et væsentlig mindre fysisk opgør, idet
begge hold forsøgte sig med struktureret fodbold, hvor bolden blev spillet frem på banen.

Østjyderne var mest på bolden de første 20-25 minutter uden at det afstedkom de store muligheder
bortset set fra nogle hjørnespark, som Varde defensiven fik afværget uden de store problemer.
Alligevel kom gæsterne foran på et yderst sjældent set mål, hvor Viktor Westborg et par meter fra
midterlinjen på egen banehalvdel med et fremragende skud fangede Oliver Bebensee, der var
kommet for langt ud af sit mål.

Hjemmeholdet tilkæmpede sig et spillemæssigt overtag de sidste 20 minutter af halvlegen, og såvel
Sebastian Kargo Larsen som Jonas Borgen Dahl var uhyre tæt på at fremskaffe en udligning. I
første ombæring afsluttede Kargo lige forbi stolpen, mens Jonas Dahls afslutning fra en ret spids
vinkel blev halvklaret af keeperen, hvorefter Dahl sendte riposten i sidenettet.

Varde fortsatte fra starten af 2. halvleg med et spillemæssigt overtag og tilspillede sig en stor
scoringsmulighed efter et lille kvarters spil. Elias Rye Poulsen trak sig fri i højre side, afdriblede
keeperen og serverede bolden for Mads Falk, hvis afslutning fra nært hold mirakuløst blev clearet
på stregen af en forsvarsspiller.

Hjemmeholdet fortsatte med et spillemæssigt overtag, men på holdets første etablerede angreb i 2.
halvleg lykkedes det med et kvarter tilbage af kampen gæsterne at score til 2-0 ved Simon
Jørgensen.

Den efterfølgende offensive satsning fra hjemmeholdets side gav ikke pote, derimod kostede det i
den anden ende, hvor gæsterne i slutfasen scorede yderlige 2 gange ved henholdsvis Simon
Jørgensen og Rasmus Winding. I begge tilfælde var der tale om mand mod mand dueller, hvor
Bredballe spilleren var skarpest.

Vardelejren var selvsagt meget skuffet efter kampen, som man følte man havde godt styr på i
størstedelen af matchen; men, når man ikke scorer på chancerne i de gode perioder, lukker et
unødvendigt mål ind i begyndelsen af kampen og i det hele taget mangler kynismen i de afgørende
situationer så bliver det lidt op ad bakke, hvor holdet ikke gør det nemt for sig selv.
Heldigvis er truppen nu ved at være skadefri efter en hård opstart, så mon ikke det vender når holdet
næste lørdag skal en tur til Aarhus, hvor holdet møder Aarhus 1900.