Menu

Menu

ForsideNyhederKalenderOm RubanBestyrelsenForeningenSupportKursus
Ruban
Foto:

Varde siger farvel til trænerteam

Farvel og tak til trænerteamet: Kim Jensen, Niels Foldager og Mette Marie

Til slut i denne sæson skal vi desværre også sige farvel og tak til et fantastisk trænerteam

Kim Jensen, der har været cheftræner i 1,5 år for Vardes bedste kvinder, og som har sikret os en fortsat plads i landets næstbedste række - 1. division. Han efterlader et stærkt hold, hvor særligt den seneste halv sæson har vist den positive udvikling, som holdet har gennemgået.

“Jeg har været vildt glad for min tid i Varde IF. Jeg har arbejdet sammen med så mange dedikerede mennesker og nydt alle de gode fodboldsnakke og oplevelser med både holdet af spillere og trænere samt ledere - det kommer jeg til at savne. Jeg vil helt sikkert følge med i udviklingen i klubben, for den synes jeg er spændende, men her og nu glæder jeg mig til at få lidt mere tid med familien,” siger Kim Jensen.

Talent- og Sportschef Kristian Kamp udtaler: “Kim har fra dag et gjort en forskel for Varde IF. Med sin stædighed, sin fodboldfaglighed og sin store passion har han skabt resultater, som vi er ham meget taknemmelige for, og som vi kan bygge videre på. Så selvom jeg er meget ked af at skulle sige farvel til Kim, så er vi et godt sted nu og klar til næste skridt med en ny træner.”

Niels Foldager, der trådte til som assistenttræner i vinter, har bidraget med stabilitet omkring truppen, højt humør, og så har han kendt flere af spillerne gennem mange år, hvilket kun har været en fordel.

Mette Marie, som mangeårig holdleder og en kæmpe ildsjæl, ser og husker de ting, alle andre glemmer. En vigtig brik på holdet, som pigerne har kunnet læne sig op ad, når det var nødvendigt.

Det er tre stærke kræfter, som holdet mister, og I vil helt sikkert blive savnet af både spillere, trænerkolleger og ledere.

Tusind tak for al den tid I har brugt i klubben og omkring holdet. Al mulig held og lykke fremover

torsdag 27 jun 2024 - Ole Frank Jessen
Vist: 162 gange