Menu

Menu

ForsideNyhederKalenderOm RubanBestyrelsenForeningenSupportKursus
Ruban
Foto:

Ho Fåremarked 2024 udsættes til august 2025!

Kære alle – vi vil gerne starte med at takke for opbakningen og interessen i Ho Fåremarked. Det er netop jeres støtte, der er hele grundlaget for et godt og solidt Ho Fåremarked. Vi har forsøgt at skabe en stærk relation til kræmmere, aktører og publikum i opbygningen af et ’nyt Ho Fåremarked' med fokus på, hvad der fungerede førhen, da markedet havde sin storhedstid, samt hvad et marked anno 2025 skal kunne. Under denne opbygning er det blevet klart for hele holdet bag, at vi har brug for mere tid for at kunne genopbygge Ho Fåremarked til igen at blive et stærkt marked med en bæredygtig fremtid. Vi har derfor taget den svære beslutning at udsætte markedet til august 2025.

Lidt baggrund:
Det har ikke været en nem beslutning, da vi trods den korte tidsramme vi havde (vi overtog ansvaret fra den tidligere forpagter i foråret), alle troede på, at vi kunne nå at blive klar til august 2024. Men der har vist sig større udfordringer, specielt i forhold til kræmmere, end vi var klar over. Efter god dialog med kræmmere fra hele landet, står to ting helt klart:

  • Ho Fåremarked er stadig et bredt kendt marked, og mange kræmmere og publikummer husker det for noget godt, hvis man går bare få år tilbage.
  • Ho Fåremarked kæmper med at få både publikum og kræmmere til at bruge deres august weekend i Ho. Dette skyldes formentlig manglende fornyelse, men også for lidt fokus på at markedsføre markedet.

Vi vurderer stadig, at der er potentiale for et godt Ho Fåremarked, og at vi har de nødvendige kræfter lokalt til at få det op at stå sammen. Det kommer bare til at tage længere tid end 6 måneder at genopbygge tilliden til, at dette er et marked at satse på, for både handlende og handlere. Derfor vasker vi nu tavlen ren i 2024, med et års pause, og bruger så den nødvendige tid til at opbygge markedet, så det kan præsentere sig på den bedst mulige måde i 2025 og mange år frem derefter.

Vi håber på, og beder om, jeres forståelse og ikke mindst fortsatte engagement i Ho Fåremarked. Og selvfølgelig at se jer alle i august 2025, hvor vi allerede nu har en lang række spændende tiltag i gang, som kommer til at give alle en fantastisk weekend fyldt med handel, hygge og herligheder. Ja, og får selvfølgelig..

Kærlige hilsner
Holdet bag Ho Fåremarked; Dorthe, Carsten og Martin Bloch

onsdag 19 jun 2024 - Ole Frank Jessen
Vist: 375 gange