Menu

Menu

ForsideNyhederKalenderOm RubanBestyrelsenForeningenSupportKursus
Ruban
Foto:

Sidste kamp med Kasper Køhlert

VIF Herrer runder forårssæsonen af med hjemmekamp lørdag den 15 juni kl. 11.15

Så går endnu en fodboldsæson på hæld, og det er blevet tid til at gøre status i VIF Herre.

Vi oplever, at vi har en rigtig god klub, og vi har et rigtig godt sammenhold på tværs af hold, trænere og ledere. Dette er alt sammen med til at understøtte den positive udvikling, vi oplever på mange parametre. Vores generalforsamling tidligere på året viste også, at vi har en god styring, en økonomi i balance, og at de tiltag, vi har sat i gang, også kommer i mål. Og det er vi rigtig stolte over.

Vi er også rigtig stolte over den opbakning, vi oplever fra vores samarbejdspartnere og ikke mindst vores sponsorer. Vi håber, at det bliver bemærket, at vi har særlig fokus på at give noget tilbage til dem, der støtter og hjælper.

Alle vores frivillige får en lille hilsen i forbindelse med sæsonafslutningen, hvor vi også kårer årets spiller på alle hold, og vi har også fået anerkendt enkeltpersoner, såsom Henrik Jessen, der blev hædret med en mindeplade for sit store engagement omkring balkonen på stadion.

Vores sponsorer inviterer vi til et opstartsarrangement i august i forbindelse med vores førsteholdshjemmekamp, og her vil vi også fortælle mere om det sportslige fokus fremadrettet. Indbydelsen bliver sendt ud, når vi kender kampprogrammet.

Vi samarbejder med resten af Varde IF, og én af de ting, vi kigger på sammen, er en fælles træneruddannelse, så vi får flere trænere ind i klubben. Disse trænere kan både være med til at skabe det gode fællesskab i klubben, og også på sigt sikre, at vi ikke hele tiden skal på jagt efter trænere, når én eller flere stopper. Det har vi - af forskellige årsager - været ramt af i denne sæson, og selvom vores Sportsudvalg med dygtighed har fundet gode løsninger, så vil dette blive noget nemmere, hvis vi fortsat sikrer at have trænere i egne rækker.

Sportsligt har sæsonen været en blandet fornøjelse, og desværre må vi sige, at vi kommer til at sige farvel til Danmarksserien - forhåbentlig for en kort bemærkning. Drengene har virkelig kæmpet, men den store spillerafgang forud for sæsonen og de manglende point i efteråret har bare haft konsekvenser. På trods af en stærk afslutning og et hold, der virkelig igen vinder kampe og har marginalerne på deres side, så hedder det Jyllandsserie fra sommeren af.

Vores Serie 1 og Serie 3 hold har spillet nogle gode kampe og løst opgaverne godt. Placeringerne synes vi måske ikke helt afspejler indsatsen, men sådan er det jo nogle gange.

U19 holdene har præsteret godt i årets løb og endnu vigtigere, så har de kunnet hjælpe alle tre senior hold, når der har været behov. De spillere, der har fået minutter på DS, Serie 1 og 3, har vist, at de er klar til seniorfodbold og har hjulpet alle hold til vigtige sejre. 

fredag 14 jun 2024 - Ole Frank Jessen
Vist: 262 gange