Menu

Menu

ForsideNyhederKalenderOm RubanBestyrelsenForeningenSupportKursus
Ruban
Kasper Køhlert i aktion for Varde IF i pokalkamp mod Hjerting 2023 Foto: Sports.foto.Varfe

Køhlert til EfB efter 14 år i Varde

Kasper Køhlert bliver U17 cheftræner i EfB.

Køhlert stopper i Varde IF til sommer – har fået job i EfB Akademi

Efter 11 år som spiller og 3½ år som træner tager Varde IF afsked med Kasper Køhlert, der fremover skal være U17 cheftræner i EfB.

Dermed er 14 års parløb mellem Varde IF og Køhlert slut. Et parløb, hvor der har været rigtig mange gode oplevelser, og hvor Køhlert nåede at spille 263 kampe og score 19 mål, men som desværre slutter med en nedrykning til JS. Men Køhlerts indsats på banen og sidenhen på sidelinjen har der aldrig kunnet sættes en finger på. Han har under vanskelige forhold været med til at flytte DS-holdet i en positiv retning, så der nu er et godt og solidt fundament at bygge videre på efter sommer for den nye træner, der kommer ind. Derfor er det også med et skulderklap, at den 34-årige træner nu sendes videre til næste niveau i EfB.

Vi havde gerne forlænget, på trods af nedrykningen, da vi tror på, at Køhlert var den rette mand til at føre os tilbage til DS. Men der er ikke noget at sige til, at Køhlert forfølger sine personlige ambitioner, når nu tilbuddet kom. Derfor er det også naturligt, at vi en dag skulle sige farvel, og selvom det er vemodigt, så er vi også stolte over at sende endnu en dygtig Varde-træner videre til EfB.

Køhlert har sammen med Henrik Nielsen og Martin Damgaard gjort et super stykke arbejde i foråret og fået bygget et nyt solidt hold op, som på specielt hjemmebane har præsteret rigtig godt. Så der er virkelig noget at bygge videre på for en ny cheftræner.

Tak for årene, der er gået, Køhlert. Du vil altid være velkommen i Varde IF, og du ønskes alt det bedste fremover.

Rekruttering af ny cheftræner er i fuld gang

Vi tager os den tid, der skal til, men med ca. 2 mdr. til træningsstart er vi allerede i fuld gang. Vi skal finde den helt rigtige til jobbet, der kan bygge videre på vores stærke fundament og være med til at føre Varde IF tilbage til DS-rækkerne.

fredag 24 maj 2024 - Ole Frank Jessen
Vist: 488 gange