Menu

Menu

ForsideNyhederKalenderOm RubanBestyrelsenForeningenSupportKursus
Ruban
Foto:

Dyrene i Hakkebakkeskoven

Børn fra HATS-B spiller teater

Publikum fik en stor oplevelse da børnene fra HATS-B (Helle Amatør Teater Sammenslutning - Børneafdeling) spillede Dyrene i Hakkebakkeskoven. Børnene leverede en flot skuespilpræstation, der fik levendegjort figurene fra teaterstykket på overbevisende måde.

Imponerede er det, at se de hjemmelavede kuliser og kostumer. HATS-B har lagt stor energi i at producerer, så mange dele af opsætningen selv.

Musikken spillede.
Stykket byder også på kendt musik som "Peberkagebager"og "Hip hurra for Bamsefar". Her blev der leveret flotte sang- og solistpræstationer. HATS-B råder over sit eget velspillende orkester, der akkompagnerede sangerne. Med udstyr fra HELAMUS (Helle Amatør Musikforening) blev det en helstøbt oplevelse med lys, lyd og sceneoptræden.

Næste år spiller HATS-B
HATS-Bs forestilling, som i år blev opført på Agerbæk skole, er en tilbagevendende begivenhed. Igennem mange år har HATS-B opført et nyt stykke i forbindelsen med Byfesten i Agerbæk. Det er altid i starten af juni måned. Det vil senere blive offentliggjort, hvilket stykke det bliver til næste år.

søndag 5 jun 2016 - claus