Menu

Menu

ForsideNyhederKalenderOm RubanBestyrelsenForeningenSupportKursus
Ruban
Foto:

Emma Norsgaard ambassadør for Gravel Challenge i Blåvand

Kendt cykelrytter bliver ansigt udadtil for det populære Gravel Challenge løb.

 

EMMA NORSGAARD BLIVER AMBASSADØR FOR GRAVEL CHALLENGE BLÅVAND I 2024

De danske cykelrytter Emma Norsgaard bliver årets ambassadører for gravel cykelløbet, som finder sted d. 1. juni 2024 i Blåvand, Løbet er for både motionister og professionelle ryttere.

Emma Norsgaard, som er kendt for sit humør i feltet og kendt for sin imponerende karriere, ser frem til at deltage i løbet som ambassadør og dele sin passion for gravel sammen med andre cykelentusiaster.

”Jeg har netop været på besøg i Blåvand og ser frem til at køre og opleve den smukke natur, som området har at byde på. Gravel cykling er en fantastisk måde at møde naturen og jeg er allerede stærk betaget af området og ser frem til en fed dag. Flere i gravel miljøet nævner løbet i 2023 som en fed og udfordrende oplevelse.
Gravel Challenge Blåvandshuk er for deltagere på alle niveauer og alle kan deltage.

Løbet er en del af UCI Gravel World Series, hvor deltagerne kan vælge imellem ruter fra 80 til + 150 km og der er mulighed for at kvalificere sig til gravel VM, som bliver afviklet i Belgien.

”Vi er stolte over at have Emma Norsgaard som ambassadør for Gravel Challange Blåvandshuk. Hendes entusiasme for sporten er med til at inspirere andre ryttere – ikke mindst har hun en andel i den store interesse, som der er for kvinde cykling i Danmark og Europa” siger arrangørerne af løbet.

Uanset niveauet vil alle deltagere opleve en unik kombination af landskabets skønhed og spændende ruter. Arrangementet er åbent for alle og vi opfordrer alle til at udfordringen op og deltage i et løb med sjov og oplevelser. P.t. er der deltagere tilmeldt fra 15 nationer og tilmeldingen er naturligvis åbent.

Hjemmeside: www.gravelchallengeblaavand.dk
Tilmelding: https://www.sportstiming.dk/event/13864

Fakta om Emma Norsgaard
- Kører for det spanske hold – Movistar Team
- Vinder af
Flere gange vinder af DM i linjeløb og enkeltstart
Etagevinder i Tour De France
Gift med Mikkel Bjerg (cykelrytter)

tirsdag 16 apr 2024 - Ole Frank Jessen
Vist: 248 gange