Ruban
Dagens startere i dagens kamp på Vestjysk Bank Stadion Foto: Sports.foto.Varde

Varde sejrede stort mod Vildbjerg

Spændende lokalopgør ender med overbevisende 5-2 sejr på hjemmebane.

Varde startede kampen bedst, og allerede efter 6 minutter bragte Emma Foldager Varde foran med 1-0.

Efter et kvarter havde Vildbjerg overtaget spillet, og de nyd godt af en kraftig vind i ryggen. Midt i første halvleg annullerede dommeren et mål for Vildbjerg på grund af offside. Vardes målmand reddede kort efter et hovedstød efter et hjørnespark. Eline Lund fra Varde fik en friløber og afsluttede hårdt, men Vilbjergs målmand parerede.

Under det efterfølgende hjørnespark blev bolden sendt tilbage i banen, hvor Pernille Madsen skød fra distancen og scorede sikkert og bragte Varde foran med 2-0 Vildbjerg reducerede i sidste minut af første halvleg med en afslutning tæt under mål.

Efter pausen kom Louise Stig Hedelund på banen i stedet for Sofie Kildegaard Pedersen. Vildbjerg udlignede til 2-2 efter 53 minutter og igangsatte et pres mod Vardes mål, hvor blandt andet Julie Lauridsen reddede på stregen efter et hovedstød. Men i det efterfølgende angreb scorede Amalie Lund og bragte atter hjemmeholdet foran. Derefter så kvinderne fra Varde sig ikke tilbage.

Andrea Jørgensen der blev kampens spiller gjorde det til 4-2 efter 67 minutter. Amalie Lund havde først et langskud på overliggeren og scorede efterfølgende sit andet mål i overtiden til 5-2.

Dette blev kampens resultat i en af de mest velspillede kampe på Vestjysk Bank Stadion i lang tid.

Der var indløb til kampen med U-12 piger fra samarbejdsklubben Helle FC. Pigerne var desuden boldpiger under kampen. Derudover var der debutant blomster til Sofie Zoëga Hansen og Andrea Jørgensen.