Menu

Menu

ForsideNyhederKalenderOm RubanBestyrelsenForeningenSupportKursus
Ruban
Foto:

Lucy Thornewell udtaget til landsholdet

SA HK's britiske stjerne klar til international kamp.

 Lucy Thornewell der spiller håndbold i SA HK udtaget til Storbritanniens Damelandshold i håndbold! 
SA HK er utrolige stolte over at kunne meddele, at klubbens fantastiske britiske håndboldspiller, Lucy Thornewell, er blevet udtaget til Storbritanniens Damelandshold i håndbold! 

Lucy har været en utrolig værdifuld spiller på SA HK´s divisionshold. Desværre har hun været begrænset af visumregler på grund af Storbritanniens udtræden af EU, hvilket har betydet, at hun kun har kunnet opholde sig i Danmark i afgrænsede perioder. Men når hun har været til stede, har hun virkelig gjort en forskel! Hendes enestående spilforståelse, lynhurtige fodskifte og tekniske færdigheder har bidraget maksimalt til klubbens hold.

Nu er Lucy og hendes holdkammerater rejst til Debrecen, Ungarn, hvor de deltager i en OL-kvalifikationsturnering på et wild card. Det britiske landshold er utroligt stolte af at have fået denne tillid af IHF.
Lucy og det britiske hold, spiller torsdag den 11. april mod Ungarn, fredag den 12. april mod Japan og søndag den 14. april mod Sverige. Vi ønsker Lucy og hendes hold det bedste! 

torsdag 11 apr 2024 - Ole Frank Jessen
Vist: 314 gange