Menu

Menu

ForsideNyhederKalenderOm RubanBestyrelsenForeningenSupportKursus
Ruban
Foto:

Blaabjerg Esport vinder syvende finale

Forældre bakker op, mens holdet kæmper til storsejr i afgørende gamematch.

Så var det endnu engang finalens dag for Blaabjerg Esport i DGI's gruppe C, klasse II, hvor modstanderen var Amager Scorpions.

Der var et flot fremmøde af forældre, som var klar til at følge deres børn på storskærm i mødelokalet nedenunder. Med kaffe og kage sad de klar til at se, hvordan en anderledes idrætsform kan løbe af stablen, hvor der spilles bedst ud af tre. Efter en god start fra Blaabjerg Esport i første runde, blev det alligevel en gyser til sidst, hvor Amager Scorpions kom godt igen, i det første map som var Nuke.

Men Blaabjerg vandt runden og sikrede sig den første sejr. Efter en gyser i mappet Vertigo, hvor vi endte i forlænget spilletid, tager Amager Scorpions en kneben sejr og sender Blaabjerg ud i den tredje og afgørende map.

Her skulle vi dyste på Ancient, og efter en spændende og intens kamp, som også udviklede sig til forlænget spilletid, kunne Blaabjerg Esport trække sig sejrsrigt ud af finalen med endnu en finalesejr.

Som i skrivende stund var den syvende finalesejr til Blaabjerg Esport.

Vi takker for opbakningen fra forældrenes side og håber på, at endnu flere vil komme og se næste gang, vi går i finalen.

På vegne af bestyrelsen for Blaabjerg Esport er vi stolte over endnu engang at kunne trække en pokal hjem til foreningen, og vi må på næste bestyrelsesmøde tage op til overvejelse, om der ikke skal investeres i et nyt trofæskab.

søndag 7 apr 2024 - Ole Frank Jessen
Vist: 162 gange