Menu

Menu

ForsideNyhederKalenderOm RubanBestyrelsenForeningenSupportKursus
Ruban
Vardes målmand Sidse Tryk Christiansen er ikke til rådighed i forårssæsonen grundet højskole ophold Foto: Sports.foto.Varde

Varde IF kvinder klar til kamp

Varde IF's damehold styrker truppen og gør klar til slut spillet i 1 Division

Varde IF's kvindelige fodboldspillere er godt i gang med at forberede sig til forårets udfordringer i 1. division. De øjner en god start på slutspillet, der begynder med en udekamp mod BSF den 6. april. I en nylig afviklet træningskamp mødte de Kolding U19 DM, hvor de, trods tidlig føring, måtte se sig slået 1-3.

Forstærkninger er kommet til holdet i form af Michelle Jørgensen, der er tilbage efter  barsel, Solveig Enemark Andersen spiller igen for Varde efter et ophold på Koldings Liga hold,  Rikke Schultz og Melika Mizad fra Næsbjerg RUI er nye ansigter i truppen.
Desværre mister holdet to afgørende spillere, topscorer Line Aarhus og målmand Sidse Tryk Christiansen, som begge tager på højskoleophold og derfor ikke vil være aktive i denne sæson.

En ny målmand har dog meldt sin ankomst, da Sofie Zoëga Hansen fra Kolding U19 DM har valgt at bringe sit talent til Varde og udfordre sig selv i divisionsfodbold.

fredag 9 feb 2024 - Ole Frank Jessen
Vist: 678 gange