Menu

Menu

ForsideNyhederKalenderOm RubanBestyrelsenForeningenSupportKursus
Kulturstarter I Video: Kulturelt Råd

Kulturstarter: Få dit budskab ud

En guide til kulturforeninger om effektiv kommunikation

Kulturelt Råd introducerer stolt den første video i vores Kulturstarter serie. Denne indledende episode er dedikeret til at hjælpe kulturforeninger med at formidle deres budskaber effektivt.

I videoen belyses vigtige spørgsmål: Hvad er jeres budskab? Hvornår afholdes jeres begivenheder? Er der omkostninger involveret? Vi giver praktiske råd om, hvordan man udformer et klart og fængende budskab, og deler strategier for at skabe iøjnefaldende plakater, som kan fange offentlighedens opmærksomhed.

Desuden, lægger vi vægt på brugen af sociale medier som et væsentligt værktøj til at nå ud til et bredere publikum. Videoen er ikke kun en guide; den er en inspiration til at fortælle jeres historie på en måde, der resonerer og engagerer.

Denne første video i Kulturstarter serien henvender sig til alle kulturforeninger, der ønsker at øge deres synlighed og forbindelse med deres samfund. Se videoen, bliv inspireret, og begynd at sprede jeres budskaber i dag. Del gerne videoen med jeres netværk – god fornøjelse!

Husk, effektiv kommunikation er nøglen til succes.

Kulturelt Råd i Varde Kommune

mandag 20 nov 2023 - Karsten Madsen
Vist: 290 gange