Menu

Menu

ForsideNyhederKalenderOm RubanBestyrelsenForeningenSupportKursus
Ruban
Foto:

Arealudfordringer stopper Strandsauna-aktiviteter

Pludselige udfordringer får Mobilsauna til at skifte lokation til Blåvand Strand.

Vigtigt info

Vi er desværre løbet ind i akutte udfordringer med arealleje aftalen med Naturstyrelsen. En aftale, som der er håndteret på en god og let professionel måde med forlængelse hvert år i de seneste 4 år. Desværre har en anden styrelse valgt at gå ind og se på aftalen, hvilket betyder et øjeblikligt stop for vores aktiviteter på Vejers og Børsmose Strand. Vi ser frem til de kommende drøftelser og håber det bedste, da vi har mange, mange glade besøgende fra hele verden - primært i Vejers.

Vi har straks lukket ned for aktiviteterne i Vejers/Børsmose og flyttet arrangementerne til Blåvand Strand. Der er sendt mailinfo ud til alle, som der har bestilt og vi håber naturligvis at se jer i Blåvand.

Vi har naturligvis brugt alt energien på at informere ud til alle, som der har bestilt plads på de offentlige ture og til de grupper, hvor vi havde aftalt arrangementer.

Vi ser selvfølgelig ind i en periode, hvor vi vil være andre steder og det kan selvfølgelig også noget. Vi håber at Vejers og Børsmose også bliver en del af fremtidens aktiviteter, men det må vi se. Ikke alle syntes åbenbart at det skal være sådan.

I løbet af weekend vil bookingsiden www.saunamobil.dk blive opdateret med de nye placering og arrangementerne bliver synligt.

I tilfælde af spørgsmål til eksisterende ordre – skriv venligst til peter@petern.dk, hvis info`en ikke er kommet fra.


lørdag 4 nov 2023 - Ole Frank Jessen
Vist: 259 gange