Menu

Menu

ForsideNyhederKalenderOm RubanBestyrelsenForeningenSupportKursus
Ruban
sep
28
lør
Foto:

 AC/DC UK: Oplev Rock-Historie i Polyfonen! 
Dato: 28. september, 2024
Start: Kl. 20:00
Sted: Polyfonen

Er du klar til noget, der kommer til at ryste fundamentet under Polyfonen? Vi er ekstatisk glade for at annoncere, at det UK-baserede AC/DC tributeband, AC/DC UK, rammer vores scene! Og tro os, det bliver en oplevelse, du sent vil glemme!

HVORFOR ER VI SÅ OPHIDSIEDE?
AC/DC UK er ikke bare et hvilket som helst tributeband. De er anerkendt som det BEDSTE AC/DC tributeband i Storbritannien og har delt scene med rock-legender som Ozzy Osbourne, Marilyn Manson, Judas Priest, Guns n Roses og danske Volbeat! Hvis du er en ægte AC/DC-fan, er dette så tæt på originalen, som du nogensinde vil komme!

SETLISTE FYLDT MED KLASSIKERE
Forbered dig på en aften spækket med tidløse rock-hits som "Thunderstruck", "Back in Black", "Whole Lotta Rosie" og mange flere! Dette er en dedikeret helaftens hyldest til AC/DC’s ikoniske katalog.

BILLETPRIS OG MERE

Pris: 295 kr. inkl. billetgebyr
Dørene til foyeren åbner kl. 18:00, hvor vores hyggelige bar og Streetfood vil være tilgængelige.
Vær opmærksom på, at det er en stå-koncert.
FØR KONCERTEN
Vores bar åbner allerede kl. 18:00, så kom tidligt og nyd en drink eller to, samt noget lækkert fra vores Streetfood-udbud.

SÅ SPÆND DINE ROCKSTØVLER
Denne aften bliver en eksplosion af ren rock'n'roll-energi, og vi kan simpelthen ikke vente med at dele den med dig! Så tag dine rockvenner under armen, og lad os skabe en uforglemmelig aften sammen!

Sikre dig din billet nu, inden det er for sent!

Vi glæder os til at rocke med dig! 

fredag 17 nov 2023 - Ole Frank Jessen
Vist: 368 gange