Menu

Menu

ForsideNyhederKalenderOm RubanBestyrelsenForeningenSupportKursus
Ruban
Borgmester Erik Buhl samarbejder med tre andre borgmestre om deres helt lokale landbrugspakke Foto: PR

Fire borgmestre laver egen landbrugspakke

Erik Buhl vilsammen med 3 andre borgmestre lave deres egen lokale landbrugspakke for at støtte det kriseramte landbrug

Borgmestrene i Varde, Esbjerg, Tønder og Vejen vil markere deres opbakning til det kriseramte landbrug. Derfor vil de udarbejde deres egen »16-punktsplan«, som bl.a. skal sikre en smidig gennemførelse af landbrugspakken.

Varde-borgmester Erik Buhl Nielsen uddyber:

- Vi står med den største landbrugskrise i mands minde. Og da landbruget fylder rigtig meget i vores kommuner, er vi fire sydvestjyske borgmestre meget tilfredse med landbrugspakken. Derfor udarbejder vi nu i fællesskab en strategi med fokus på fremtidens vilkår for landmændene og dét, vi kommuner kan som myndighed. Der er to nøgleord: Landbrugspakken. Og landbruget i krise.

- Det er et rent lokalt initiativ, som byråd og forvaltninger bakker bredt op om. Men det er klart, at vi håber, at vi fire sydvestjyske kommuner kan skabe noget, der virker, og som kan inspirere til fornuftige, lavpraktiske løsninger, der giver mening i forhold til landmændene.

- Vi håber at vores stemme vil arbejde i systemet og blive mere kraftig. Sommetider kan man jo godt få fornemmelsen af, at den generelle lovgivning bliver udformet af mennesker, der bor meget langt fra vores virkelighed.

Karsten Madsen

Læs hele artiklen i Landbrugsavisen: Fire borgmestre vil hjælpe landbruget

onsdag 20 jul 2016 - Karsten Madsen
Vist: 825 gange